MmmJammie

Kindereetcoaching op maat!

Het lijkt tegenwoordig erg ingewikkeld om gezond te eten, door de wirwar van tv programma’s en boeken over diëten. Hier een paar simpele basisdingen op een rij die werken!

Water
Water is hip en niet voor niets. Tegenwoordig zijn er van die leuke flesjes te koop deze vullen met water en varieer er mee. Water met meloen, aardbei, limoen probeer maar eens en je zal zien het is lekker en ziet er super leuk uit.

Goede vetten
Wees niet te zuinig met vet. Want het is zo belangrijk vooral de “goede “vetten. Heerlijk de ongebrande noten, vette vis en olijfolie en advocado’s.

De kleur
Iedere soort groente en fruit heeft zijn eigen sterke talenten net als jij. Benut ze!!! Maak van je bord een feest met kleuren en varieer ermee.

Groenten en fruit
Iedereen kent het wel de kreet 2 ons groente en 2 ons fruit maar het is voor velen zo moeilijk om er aan te houden. Probeer eens de tussendoortjes met groente en fruit af te wisselen en je zal zien. Dan kom je er eens wel aan.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Openingstijden:

Ma 9.00 - 18.00 uur
Di 19.00 - 21.00 uur
Wo 09.00 - 18.00 uur
Do 09.00 - 18.00 uur
Vrij in overleg
Za-Zo gesloten

Volg MmmJammie!

Over Majanka

Met mijn kindereetcoach- praktijk wil ik kinderen helpen met al hun vragen op het gebied van voeding. Met mijn passie.... Lees verder.